100 142 Ft
Az ár frissült 20.05.2024

Fedezze fel a Saar-vidék hagyományát a Blumfeldt Turion akasztófás forgó grillel. A grill mesterek generációi nem tévedhetnek, amikor a szabadon hintázó grillfelület előnyei mellett teszik le a voksukat: a 70 cm átmérőjű, robusztus acélsodronyra felfüggesztett grillrács szabadon foroghat

Raktáron
Gyártó:
Termékleírás

A Blumfeldt Turion egy kiváló minőségű akasztható forgó grill, amely ideális választás barbecue partikhoz, szabadtéri eseményekhez vagy akár kerti kikapcsolódáshoz. Egy alkalmas kerti tűzrakóhellyel és forgó grillel kombinálva, ez a termék kielégíti a legkifinomultabb grillezési igényeket is.

A grilltűzhely átmérője 80 cm, amely biztosítja a tökéletes hőeloszlást a húsok és zöldségek egyenletes sütéséhez. A sodronymeghajtás lehetővé teszi a folyamatos forgatást, amely egyszerre adja át a klasszikus grillezési élményt és a modern technológiát. Ez a funkció segít abban, hogy a húsok és zöldségek egyenletesen és tökéletesen süljenek meg minden oldalról.

A Blumfeldt Turion rozsdamentes acélból készült, ami a tartósság és hosszú élettartam kiemelkedő garanciája. Ez a kiváló minőségű anyag ellenáll a korróziónak, így a grill még évek múlva is újszerűnek fog tűnni. Emellett könnyen tisztítható, így nem kell aggódnia a grillen égetett zsírok és nem kívánatos maradékok miatt.

A Blumfeldt Turion egy praktikus és sokoldalú kerti kiegészítő is. Könnyedén akasztható a megfelelő magasságba, így könnyen hozzáférhet a grillezéshez és sütéshez. Továbbá, a grilltűzhelyként is szolgáló tűzrakóhely lehetővé teszi, hogy egy kellemes és meghitt társaságban élvezhesse a tábortüzet a hidegebb estéken.

Összességében, a Blumfeldt Turion minden választónak megfelelő lehetőséget nyújt a kiváló minőségű grillezésre és kerti élményekre. Kombinálva a rozsdamentes acél tartósságával és a BBQ sodronymeghajtásával, ez a termék méltó választás minden szabadtéri eseményhez. Fedezze fel a grillezés új dimenzióját a Blumfeldt Turion segítségével!

Fedezze fel a Saar-vidék hagyományát a Blumfeldt Turion akasztófás forgó grillel. A grill mesterek generációi nem tévedhetnek, amikor a szabadon hintázó grillfelület előnyei mellett teszik le a voksukat: a 70 cm átmérőjű, robusztus acélsodronyra felfüggesztett grillrács szabadon foroghat a tűz vagy izzó szén felett, így jelentősen csökkenti az élelmiszerek odaégésének kockázatát. A kézi hajtókarral bármikor komplikációk nélkül megváltoztathatjuk a grillfelület távolságát a tűztől, miközben nem kell azon aggódnunk, hogy megégetjük az ujjunkat. A felemelkedő biztonsági él a grillfelületen gondoskodik arról, hogy a kolbászok és más grillezett ételek ne guruljanak véletlenül a tűzbe.A Turion forgógrill tűzrakótálja extra erős, 1,5 mm vastagságú acéllemezből készült és ellenáll a lángoló tűzifának anélkül, hogy elégne. Pontosan a biztonságos és zavartalan tábortűz céljából nagy előnye, hogy az akasztófás grillt könnyedén kiszabadíthatjuk a pillangócsavarokkal és elválaszthatjuk a tűzrakótáltól. Ugyanezekkel a csavarokkal szükség esetén az oldalára is fordíthatjuk a rácsot és feltölthetjük a tüzelőanyagot. Különösen praktikusak Turion berendezés felfüggesztett, mozgékony lábai is, amelyek a tűzrakótálnak szilárd állást biztosítanak még az egyenetlen felületen is.A Blumfeldt praktikus kiegészítőkkel szerelte fel az akasztófás grillt, hogy a grillezés különös örömet szerezzen. Tehát a tál oldalára egy nagy, fa munkalapot akaszthatunk, amelyet használhatunk vágódeszkaként az előkészítés közben, vagy tároló felületként a nyers hozzávalóknak, elkészült grillezett ételeknek, a grillmester italának, vagy mártásoknak és fűszereknek. Ugyanígy csatlakoztathatunk egy bárt horgokkal, ami 5 tartót kínál grillező eszközöknek és grillkesztyűnek, tehát minden a kezünk ügyében lesz a Turion berendezésen, amikor csak szükségünk lehet rá. A tűzrakótálon található két fogantyú rendkívül egyszerűvé teszik a grill áthelyezését.Legyen szó grillparty rendezésről, vagy egy kis romantikáról a tábortűz mellett, a Blumfeldt Turion forgógrill és a tűzrakótál minden célra készen áll.

Kerti grillek

A kerti grillek alkatézisét bemutató weboldal széles választékkal szolgál azoknak, akik szeretnek grillezni és élvezik a kerti sütés örömeit. A weboldal Kert kategóriában található, és a fő célja az, hogy segítséget nyújtson a látogatóknak a kerti grillek beszerzésében és azok helyes használatában.

Az elsődleges vonzerője a weboldalnak a különféle kerti grillek széles választéka. A felhasználók könnyen navigálhatnak a termékek között, és megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb stílust és méretet. A weboldal alapos információkkal látja el a különböző grill típusokról, például gázgrillekről és széngrillekről. Az alkatrészekről is részletes információkat kaphatnak a látogatók, így könnyen megszerezhetik a szükséges tartozékokat a grilljük javításához vagy bővítéséhez.

A weboldal további hasznos tartalmat kínál, amely segíti a felhasználókat az alkatrészek helyes használatában. A látogatók részletes útmutatást kapnak a grillalkatrészek összeszereléséről és tisztításáról is, így biztonságosan és maximálisan kihasználhatják a kerti grilleket. Az általános grillhasználati tippek mellett a weboldal tartalma bemutatja a különféle grillezési technikákat, amelyekkel finomabb és változatosabb ételeket készíthetnek.

A weboldal közösségi platformot is kínál, ahol a látogatók megoszthatják egymással a grillezési tapasztalataikat, recepteket cserélhetnek, és kérdéseket tehetnek fel az alkatrészekkel vagy a grillhasználattal kapcsolatban. Ez segít egy aktív és segítőkész közösség felépítésében, ahol az emberek inspirálódhatnak egymástól, és még többet tanulhatnak a kerti grillek használatáról.

A weboldal felhasználóbarát felülettel és reszponzív designnal rendelkezik, így könnyen kezelhető bármilyen eszközön, legyen az asztali számítógép, laptop vagy mobiltelefon. A menüsor és a keresőmező segítségével a látogatók gyorsan megtalálhatják a keresett információkat, termékeket vagy közösségi funkciókat.

Összességében a weboldal a kerti grillek kedvelőinek ideális forrása a grill állapotának javítására, a különböző grilltípusok megismerésére és a grillezési képességek fejlesztésére. Az átfogó tartalom, a közösségi platform és a felhasználóbarát felület mind segítséget nyújtanak a látogatóknak a tökéletes grillélmény eléréséhez.


OneConcept Sauenland, elektromos malacsütő grill, forgó nyárs OneConcept Sauenland, elektromos malacsütő grill, forgó nyárs

A Sausenland berendezés a oneConcept-től egy malac sütő grill, amely a hagyományos ízek kedvelőinek az álmát váltja valóra.Egy masszív acél szerkezet határozza meg a berendezés küllemét. 4 kerekének és a beépített fékeknek köszönhetően 30 kg-os súlya ellenére

PE-PO szélálló flexi öngyújtó PE-PO szélálló flexi öngyújtó

A PE-PO szélálló flexi öngyújtó újratölthető öngyújtó rugalmas nyak és lángmagasság-szabályozással, valamint a TURBO funkcióval - szélálló láng. Különösen kültéri rácsok, kandallók stb. Világítására alkalmas. A dobozban 4 színű öngyújtó található. A megrendelt árut véletlenszerű dizajnal  fogjuk elküldeni.

Grillkészlet, 3DB, fa Grillkészlet, 3DB, fa

A grillkészletünk segítségével könnyedén és ízletesen grillezheted kedvenc ételeidet. A szett tartalmaz 3 darab fa markolatú grill eszközt: egy csipeszt, egy spatulát és egy grillvilla. A minőségi fa anyag nemcsak esztétikus megjelenést biztosít, hanem kényelmes fogást is nyújt. A rozsdamentes acél fejek strapabírók és könnyen tisztíthatók. A grillkészlet ideális választás lehet baráti összejövetelekre,

Krómozott grill fogó, BBQ 38 cm Krómozott grill fogó, BBQ 38 cm

Ha szereted a grillezést, akkor ez a krómozott grill fogó ideális kiegészítője lesz a következő sütésnek! A fogó teljes hossza 38 cm, így könnyedén meg tudod fogni és forgatni a húsokat és zöldségeket a grillen. A krómozott felület elegáns megjelenést kölcsönöz neki, és könnyen tisztítható is. A fogó kiváló minőségű anyagból készült, így hosszú élettartamra számíthatsz vele. Praktikus és stílusos választás

Grillrács összecsukható fi. 45 cm 17920 Grillrács összecsukható fi. 45 cm 17920

krómacélból készült csere grillrács faszenes grillsütőhöz vagy grillrács álló, például állványra függesztett grillsütő önépítéséhez csuklós - a rács legkülső részei megdönthetők, például tüzelőanyag hozzáadásához 45 cm átmérőjű grillezőfelület - kb. 5-6 személy számára alkalmas

Faszéngrill JY-021 Faszéngrill JY-021

A Faszéngrill JY-021 egy kiváló minőségű és megbízható grill, mely ideális választás a szabadban való sütéshez és grillezéshez. A rozsdamentes acélból készült grill tartós és strapabíró, így hosszú éveken keresztül használható. A grill felépítése egyszerű és könnyen kezelhető, így akár kezdők is könnyedén használhatják. A nagy méretű grillezőfelület lehetővé teszi, hogy egyszerre több ételt is elkészítsenek,

Kert kandalló Ovieto Kert kandalló Ovieto

A Kert kandalló Ovieto egy elegáns és stílusos kerti kiegészítő, amely tökéletes hangulatot teremt bármelyik kültéri teraszon vagy kertben. Az Ovieto kandalló egy apró, de hatékony fűtőberendezés, amely használatával könnyedén melegítheted fel a hidegebb estéket. A kandalló kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, így hosszú évekig élvezheted annak szépségét és funkcionalitását. Az Ovieto kandalló

Grill serpenyő WOK BBQ 28x6,5 cm Grill serpenyő WOK BBQ 28x6,5 cm

A grillezőserpenyő WOK 28 x 6,5 cm-es lyukakkal rendelkezik a hús, a hal és a zöldségek grillezéséhez. Rozsdamentes acélból készült, és nem tapadó felülettel rendelkezik, amelyből az élelmiszer könnyen eltávolítható. Szintén praktikus egy összecsukható fából készült fogantyú, fémkerettel és szemhéjjal. A serpenyők speciális kialakítása a lyukakkal biztosítja az étel egyenletes grillezését, és segít

Tál ecsettel, átmérője 11,8 cm Tál ecsettel, átmérője 11,8 cm

A tapadásmentes felületű és szilikonvajú tál ideális pácok készítéséhez, majd a grillezett ételek dörzsöléséhez. A tál átmérője 11,8 cm.

SOLO begyújtó folyadék 1000 ml SOLO begyújtó folyadék 1000 ml

Klasszikus folyékony tűzgyújtó az egyszerű használathoz. Tűz égésére alkalmas a grill, a kandalló, a tűzhely és a kazán számára.

SOLO kerozin öngyújtó SOLO kerozin öngyújtó

A SOLO kerozin öngyújtó egy kiváló minőségű, strapabíró öngyújtó, mely ideális társ a mindennapi használat során. A könnyű és ergonomikus kialakításnak köszönhetően kényelmesen használható akár otthon, akár utazás közben. A SOLO öngyújtó megbízható és hatékony gyújtást biztosít, az égő felület pedig könnyen szabályozható, így mindig pontosan az igényeinek megfelelő lángot állíthat be. A tartály könnyen

Forgó grill - 22x22 cm rács hossza 59 cm 16350 Forgó grill - 22x22 cm rács hossza 59 cm 16350

Zöldségek és húsok grillezésére alkalmas. Kialakításának és könnyű zárhatóságának köszönhetően mindkét oldalról könnyedén grillezheti a termékeket. A rács krómacélból és műanyag fogantyúból készült. Grill mérete: 22x22 cm Teljes hossz: 59 cm  

PE-PO teleszkópos öngyújtó kandallóhoz PE-PO teleszkópos öngyújtó kandallóhoz

Elegáns és praktikus PE-PO teleszkópos öngyújtó kandallóhoz, amely ideális választás lehet otthoni vagy szabadban használt kandallókhoz. A teleszkópos fogantyúnak köszönhetően könnyedén és biztonságosan gyújthatja meg a tüzet anélkül, hogy közvetlenül a lángok közelébe kellene hajolnia. A kandallóöngyújtó többszöri feltöltést is kibír, így hosszú távú használatra tervezték. A kandallóhoz tökéletesen

Faszén Dancoal 2,5 kg Faszén Dancoal 2,5 kg

A Faszén Dancoal 2,5 kg egy kiváló minőségű faszén, amely ideális választás grillezéshez és barbecue-hoz. A termék kiváló égési teljesítménnyel rendelkezik, hosszan és egyenletesen ég, így biztosítva a tökéletes grillezési eredményeket. A 2,5 kg-os csomag ideális méretű, könnyen kezelhető, és elegendő mennyiségű faszént tartalmaz egy kisebb grillezéshez vagy barbecue-hoz. Készítse el a kedvenc ételeit

Pe-po szilárd begyújtó, doboz 40 db Pe-po szilárd begyújtó, doboz 40 db

A Pe-po szilárd begyújtók ideálisak mindenféle tűzgyújtáshoz, legyen szó kerti grillezésről, kandalló vagy sütő begyújtásról. A dobozban 40 darab kis méretű begyújtó található, amelyek könnyen felhasználhatók és gyorsan lángolnak. A Pe-po begyújtók környezetbarát anyagból készülnek, és hosszan égnek, így biztosítva a hatékony és gazdaságos tüzelést. Praktikus és kompakt csomagolásuknak köszönhetően

Grill serpenyő BBQ 31x3,5 cm Grill serpenyő BBQ 31x3,5 cm

A Grill serpenyő BBQ ideális választás, ha szeretnéd élvezni a grillezés nyújtotta élményt otthoni környezetben is. A 31x3,5 cm-es méretének köszönhetően elegendő helyet biztosít a húsok, zöldségek vagy más grillezhető ételek elkészítéséhez. A serpenyő kiváló minőségű anyagból készült, mely garantálja a hosszú élettartamot és a hatékony hőeloszlást. A speciális felületének köszönhetően könnyedén és

Villa Quality 13211 Villa Quality 13211

A rozsdamentes acél villa INOX nagy segítség a grillezéshez. Rozsdamentes acélból készül. Nem probléma, mosogatógépben mosható. Ergonomikus fogantyú a kényelem érdekében.

Grill lapát INOX 15407 Grill lapát INOX 15407

Az INOX rozsdamentes acélból készült gumibetét kiválóan alkalmas a főtt ételek forgatására. Rozsdamentes acélból készül, és mosogatógépben könnyen mosható. Ergonómikus fogantyúval rendelkezik, amely további kényelmet biztosít.

Gömbölyű grillsütő fi. 43 cm 19340 Gömbölyű grillsütő fi. 43 cm 19340

A gömbölyű grillsütő fiataloknak kiváló választás, akik szeretnek szabadtéri grillezni és piknikezni barátaikkal és családjukkal. Az 19340-es modell 43 cm-es átmérőjével ideális méretű és könnyen szállítható, így bármikor könnyedén magunkkal vihetjük a strandra, kempingezésre vagy akár a parkba is. A grillsütő rozsdamentes acélból készült, melynek köszönhetően strapabíró és hosszú élettartamú. A kerek

Pe-po gél begyújtó 1 l Pe-po gél begyújtó 1 l

PE-PO Gél Begyújtó 100%-osan ég a levegő károsítása nélkül. Mégegyszerűbb és biztonságossabb használat. Fondü készítéséhez ajánlott. A forrásponttól indul.

Népszerű termékek

TESCOMA DELICIA Hullámos szélű sütőforma ¤ 28 cm
3 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ORION Tortaforma, ónozott, átm. 18 cm
2 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Csala Varázs teakeverék 25x2 g 50 g
1 473 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gyógyfű aranyvesszőfű 50 g
341 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Halls cukor extra strong 34 g
307 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Black+Decker BXRA2000E
34 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
RH+-Ultra Stylus, white/red, varia grey lens Fehér
37 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Tognana étkészlet 18 db FOULARD DENIM
30 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
LEONARDO CIAO OPTIC kancsó 1000ml
7 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Cipő H-17, G-5 ART-253
3 897 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Demagorgon with kids bögre
2 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Elpumps CT 4274W Merülőszivattyú tiszta vízhez
34 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fali lámpa MALBO 2xE14/60W/230V
12 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Rabalux Rabalux 71030
34 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
18 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fali lámpa IZAR 1xG9/10W/230V
5 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024